Ga naar hoofdinhoud
Opleiding Jeugdboa

Jeugdboa opleiding binnen eigen team

Jeugdboa.nl maakt het mogelijk om reguliere BOA’s, binnen het eigen team, op te leiden als jeugdboa. Deze opleiding jeugdboa is uniek en geeft inzichten in, speciaal voor de jeugdboa, ontwikkelde methodieken. Hierdoor kan de jeugdboa methodisch werken, de keten adviseren en het straatgedrag doorzien. Dit traject bestaat uit twee onderdelen:

In het eerste deel wordt middels een training gekeken naar de wijze waarop jeugdgroepen met straatgedrag werken. Onderdeel daarvan zijn de uitdagingen in het maken van contact met alle soorten jeugdgroepen. Hierbij is het cruciaal om het groepsdynamische proces binnen jeugdgroepen te herkennen en te doorzien. Vervolgens passen we de theorie toe in de praktijk, tijdens deel twee van de opleiding. Hierbij wordt je gecoacht door een ervaren jeugdboa-trainer, waardoor je zoveel mogelijk kennis en ervaring mee krijgt.

Jeugdboa worden

Ook als je nog geen BOA bent, kunnen wij jou helpen om Jeugdboa te worden. Met een persoonsgericht opleidingsplan doorlopen wij met jou het traject, tevens zorgen wij dat je alle kennis en vaardigheden ontwikkelt om (Jeugd)BOA te worden.

We helpen jou middels 1-op-1 begeleiding, bel-/videoafspraken, coaching en het delen van kennis en ervaring.

Getuigschrift BOA

Om een jeugdboa te worden heb je natuurlijk een getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar nodig. Wij werken samen met BOAtrainer.nl om de basis BOA-opleiding en aanvullende trainingen zoals PHB en RTGB te behalen.

Contact opnemen
jeugdboa aanhouding wordt gefilmd
Ook Jeugdboa worden?