Ga naar hoofdinhoud
VACATURE : STEWARD CAMPUS EEMSDELTA APPINGEDAM

Een veelzijdiger functie dan deze vind je niet. Ben jij die enthousiaste pedagogische steward die in ons schoolgebouw alles ziet, alles weet en iedereen kent?

Als steun en toeverlaat voor onze docenten en leerlingen, weet jij precíes wat er speelt binnen de school. Met jouw positieve instelling en overtuigingskracht zorg jij dat de rust en veiligheid in en om het gebouw bewaard blijft. Leerlingen, docenten en bezoekers weten jou te vinden als zij vragen hebben. Als jou iets opvalt, treed je meteen op. Je fungeert als gastheer/gastvrouw binnen onze campus. Je bent ons visitekaartje.

Je bent een teamplayer en werkt graag met jongeren. Dus niet alleen pedagogisch sta je sterk in je schoenen. Voor administratieve ondersteuning draai je ook je hand niet om Jouw dienstverlening reikt verder dan alleen de ondersteuning van het onderwijsproces. Je ziet het als jouw taak om samen met je collega’s een prettige leef- en leeromgeving voor leerlingen én medewerkers te realiseren. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Grijp die kans op de campus Eemsdelta in Appingedam, een school waar kansen en mogelijkheden voor de toekomst openliggen.

Kleur buiten de lijntjes bij de campus Eemsdelta
In augustus 2022 opent campus Eemsdelta, onze gloednieuwe onderwijscampus, zijn deuren. Daarmee gaan we een bijzonder jaar tegemoet. Jij bent iemand die vooruitkijkt en meedenkt. Je kunt goed omgaan met verandering en schroomt niet om initiatief te nemen. Jouw plezier om met jongeren te werken weet jij in te zetten om onze leerlingen een fijne thuisbasis in school te bieden. Jouw creatieve aanpak begint bij het:

• Toezicht houden op rust en veiligheid in en om de school.
• Samenwerken met je collega’s om de beste leef- en leeromgeving te kunnen bieden.
• Zichtbaar voor leerlingen
• Ondersteunende diensten

Samen is beter
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. De gloednieuwe, hypermoderne, ruime en duurzame campus met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar vanaf augustus 2022 alle leerlingen en collega’s van onze huidige drie scholen bij elkaar komen. De campus is goed bereikbaar met de auto, fiets én openbaar vervoer.
Per eind augustus maak jij het team ondersteunende dienst op de campus compleet. Je werkt samen met onze docenten en collega’s ondersteunende dienst. Stuk voor stuk betrokken collega’s. De lijntjes zijn kort en de onderlinge sfeer is prettig.

Jouw lef wordt beloond

• Je ontvangt een vergoeding welke past bij je opleiding en ervaring.
• een tijdelijke aanstelling voor twee/drie maanden
• Werktijden zijn overdag
• Reiskostenvergoeding en bij verdere afstand verblijfsvergoeding
• Je wordt intern opgeleid in groepsdynamica en de werkprocessen
• pensioenregeling.
• Sturing vanuit de projectleider Straatcontact.nl
• ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling na deze inzet bij gebleke geschiktheid.
• Parttime of fulltime is mogelijk

Meer dan een Steward
Uiteraard beschik je over minimaal een MBO 3-4-opleiding met kennis van sociaal maatschappelijk werk of je hebt een diploma pedagogisch conciërge. Opleidingen als jeugdboa en jongerenwerk zijn ook zeer welkom. En anders ben je bereid de cursus hiervoor te doen. Je hebt relevante werkervaring en begrijpt de leefwereld van de leerlingen zodat je ernaar kan handelen. Daarnaast ben jij voor ons de collega die:

• Heb je je EHBO dan heb je een streepje voor.
• Iets wil betekenen voor onze leerlingen

De toekomst van nieuw onderwijs begint nú Jij maakt werk van kansen.
Neem het heft zelf in handen en solliciteer op deze functie ‘campus steward’.

Reageer vóór 1 augustus 2022 via een DM instagram (@straatcontact) of mail info@straatcontact.nl

Voor meer informatie over deze vacature of onze toekomstvisie kun je terecht bij onze projectleider, Patrick Smelt 06-55691269